Madilia twijfelt erg aan Senna als organisator van evenementen

Madilia twijfelt erg aan Senna als organisator van evenementen

Madilia wil met Linda graag een rondje lopen om iets te bespreken. Later vandaag komen de ouderen voor de ouderenavond en er is iets mis met het gas. Daardoor kan er niet gekookt worden en is het ijskoud in de loods. Madilia uit haar frustratie over Senna. Het is zijn evenement en heeft nog geen poot uitgestoken vertelt ze. En vindt het slecht georganiseerd en weet niet wat ze moet doen. Ook Linda heeft op haar beurt geen idee of er van haar verwacht wordt dat ze kookt vanavond. Hij is heel makkelijk en zegt steeds dat het wel goed komt maar het is nu twee uur en er is nog steeds geen normale planning vervolgd Madilia gefrustreerd. De twee praten nog een tijdje na over het gedrag van Senna en zijn ook bang voor het evenement wat hij gaat overnemen van Johan. Als hij niet eens een evenement kan organiseren voor 30 man, hoe gaat hij dat dan doen voor 500 man? vraagt Madilia zich af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *