Linda krijgt een taart van stichting het vergeten kind

Linda krijgt een taart van stichting het vergeten kind

Linda is weer terug in Utopia na een opname dag van het tv programma stelletje pottenbakkers. Romy beseft zich ineens dat ze haar iets moet laten zien en gaat dan ook naar haar op zoek. Er is namelijk een taart geleverd in Utopia. De taart is als dank van Stichting het Vergeten Kind te zijn, voor de samenwerking met de sjaal actie. Samen maken we het verschil staat er op het bijgevoegde kaartje. De twee besluiten beneden de taart aan te snijden en met iedereen op te eten. Ik heb echt zin in taart reageert Billy enthousiast. Dan wijst Cemal Linda ineens erop dat de taart niet veganistisch is en ze het daarom niet kan eten. “Oh nee”, roept Linda teleurgesteld. In ieder geval kunnen de andere bewoners er wel van genieten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *