Beau is geïrriteerd door de keuze die Bas gemaakt heeft

Beau is geïrriteerd door de keuze die Bas gemaakt heeft

Johan is door Bas naar huis gestuurd. En dit besluit viel hem zwaar. Ook de andere bewoners zijn erdoor ontdaan. Voornamelijk Beau is erg emotioneel en weet zich moeilijk een houding te geven. Wanneer Bas en Beau samen achter de computer zitten toont Bas interesse in haar. Hoe voel je je vraagt Bas aan Beau. Beau kijkt hem boos aan en geeft geïrriteerd antwoord, wat denk je zelf? Bas schat in dat Beau zich weleens beter gevoeld heeft. Dit bevestigt ze ook. Chipp bemoeit zich vervolgens met het gesprek. Neem je het hem kwalijk vraagt hij. Beau geeft aan dat het zijn keuze is maar het wil niet zeggen dat ik mij fijn voel. En beseft dat het een wedstrijd is, maar ze had niet verwacht dat Johan zou moeten vertrekken. Bas probeert uit te leggen aan Beau dat ook hij zich er rot over voelt, maar het lijkt Beau niet te interesseren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. josknapen at 08:14

    dus asociaal gedrag moet getolereerd worden, mensen waar zijn we toch mee bezig, en vergeet niet beau is hier ook een beetje aan schuld, of zien jullie dit niet of willen jullie dit niet zien ? Johan heeft er niets in Utopia te zoeken, dit kon toch niet hoe Johan tekeer gaat, goed voorbeeld voor de Jeugd, Bas heeft groot gelijk hem weg te sturen, dit hadden vele gedaan met een redelijke opvoeding,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *