Bas stuurt Johan naar huis

Bas stuurt Johan naar huis

Tijd voor Bas om zijn keuze bekend te maken. Hij roept de groep bij elkaar voor het keuzemoment. Het podium staat klaar en voor elke genomineerde staat een kruk klaar. Ik vind het zo eng gilt Romy uit. Ook Madilia vindt het hartstikke spannend. Terwijl iedereen naar de woonkamer komt, zitten Fay en Chipp nog in het huisje van Beau. Fay is nog steeds in tranen en het is duidelijk dat ze zich ernstig zorgen maakt. Als iedereen uiteindelijk in de woonkamer zit, kan het beginnen. Het moment is aangebroken zegt Bas. Na twee weken vol spanning, speculeren, bespelen, moet hij zijn keuze maken. Uit de blackbox haalt hij een briefje en een voor een gaat hij de genomineerden af en vertelt hij wat de redenen zouden kunnen zijn om ze te houden of weg te sturen. Hij richt zich op Billy. Zij mag blijven. Hij ziet dat ze moe en op is en daarom denkt Bas dat hij van haar kan winnen. Ook Ivan mag blijven, ondanks zijn temperament en het feit dat hij een kort lontje heeft. Dan de tweeling. Twee voor de prijs van één zegt Bas. Hij richt zich tot Demi. Demi het zou goed voor je zijn om alleen hier te zijn, of om alleen buiten te zijn zegt hij tegen haar. Toch kiest hij ervoor om haar te laten blijven. Een slaak van opluchting klinkt uit Demi haar mond en Fay geeft haar een kus. Johan en Fay blijven dus over. Bas vindt dat Johan vaak dingen niet begrijpt en erg koppig is. Plotseling is daar het verlossende woord. Johan ik ga je naar huis sturen man laat hij weten. Johan reageert rustig en zegt dat hij zijn spullen gaat pakken. De bewoners reageren allemaal geschrokken en Johan gaat met Baldr naar de opslag. Onmiddellijk loopt Beau naar buiten, waar ze in tranen uitbarst. Madilia troost haar. Het was de makkelijkste keuze, maar nu ben je weer een maatje verloren zegt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 20 reacties op dit artikel
 1. Yasmina at 10:47

  Domste keuze ever…. hij was misschien wel een misbaksel af en toe maar wel goudeerlijk….. Billy had echt moeten vertrekken en niet hij. Dat Bas überhaupt mocht kiezen vind ik belachelijk.

 2. saskia at 03:42

  Johan is een kind en zeker niet de slimste…
  Hebben jullie geen ogen, of wat?

  Hij dit niet, hij dat niet…
  Waar hebben jullie het over?

  Jullie zijn vast ook niet de slimste, met een uitkeringtje.

 3. kaatje at 14:34

  Bas is een kwal, absoluut waar. Billy denkt dat ze kan winnen. Mij lijkt dat onwaarschijnlijk. Ook in de wereld buiten Utopia is ze heel impopulair. De kijkers moeten haar niet, en terecht, ze liegt, ze manipuleert, alles ligt bij een ander en zij is alleen een rechtschapen persoon. Ze is te walgelijk voor woorden.

  • mechel at 02:42

   Ze zijn allemaal aan het liegen en bedriegen niet alleen Billy onder een vergrootglas leggen en dat alles bij een ander ligt kon Johan en andere daar ook wat van Maar ja jij bent gewoon een domme Billy hater zij mag niets en andere mogen het wel Met hoeveel maatlatten meet jij

 4. Henk at 12:35

  Dan wordt het nu tijd om Bas naar huis te sturen.
  Uit deze beslissing blijkt dat Bas niet met kritiek kan omgaan en gaat het er niet om de sterkste tegenstander naar huis te sturen, maar Johan die recht voor z’n raap was, zeer zeer zwak van Bas!!!!!!!!!!!!!!!!
  Ook Billy mag van mij naar huis, zij is degene die de bewoners tegen elkaar opzet en alleen zij zelf deugd!!

 5. Ria at 12:35

  DE JEUGD MOET HELEMAAL NIET NAAR DIT PROGRAMMA KIJKEN ALS DIT EEN VOORBEELD VOOR EERLIJKHEID MOET ZIJN.Akkeen maar roddelen en weinig presteren.De eerlijkste jongen van het spul naar huis veel plezier met de rest.ik haak af.

 6. josknapen at 12:05

  de beste keus om Johan naar huis te sturen, hij ging te ver was geen utopiaan, was eigenwijs had weinig waarde en normen, onbeschoft, en dacht dat hij ontastbaar was met zijn gedrag, hij was ook geen voorbeeld voor de jeugd die naar dit programma kijken, Bas heeft de beste keuze gemaakt,

 7. Zomaar een lezer at 11:54

  Wat een schijnheilig gedrag. Al 2 weken lopen hopen dat Johan weggestuurd zal worden. Nu het zover is zijn ze zogenaamd ontzet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *