Johan lijkt vrede te hebben met Bas zijn besluit en pakt zijn spullen in

Johan lijkt vrede te hebben met Bas zijn besluit en pakt zijn spullen in

Nadat Bas zijn keuze heeft gemaakt, gaat Johan snel zijn spullen inpakken. Baldr en Chipp staan erbij. Johan had deze keuze van Bas verwacht en had zich daarom er al op voorbereid. Ik wist het al op het moment dat hij zei dat hij iemand naar huis ging sturen laat hij weten. Het lijkt er niet op dat hij erg overstuur is van de keuze. Maar toch kan hij zich niet vinden in Bas zijn woorden. Bas wees hem er namelijk op dat hij vaak dingen niet begrijpt. Ik snap dingen niet maar hij ook niet voegt hij eraan toe. En moet eerlijk toegeven dat hij het ook niet vier maanden meer had volgehouden. Als het op is, is het op vervolgd hij wijs. Dan komt een betraande Beau naar hem toe. Johan blijft alsnog rustig en de twee geven elkaar een kus. Johan gaat verder met het inpakken van zijn spullen, als andere bewoners naar hem toekomen om hem een knuffel te geven. Dan krijgt Baldr het ook te kwaad, ook bij hem verschijnen er tranen in zijn ogen. Zijn maatje zal vandaag Utopia verlaten

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
  1. Nans at 14:02

    Zo jammer dat johan weg is, zo jammer, kan het niet geloven, ik denk dat johan gewoon te populair was en is, vind het nu minder leuk om te kijken. Hij was tenminste echt en liet ook gewoon zijn valse kant zien!! Jammer!! Utopia is voor mij niet meer hetzelfde!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *