Beau is ontroostbaar door Bas zijn besluit

Beau is ontroostbaar door Bas zijn besluit

Bas heeft zijn beslissing gemaakt, Johan gaat Utopia verlaten. De groep reageert geschokt. Beau lijkt ontdaan van de keuze van Bas. Samen met Madilia loopt Beau dan ook huilend naar buiten. Ze kijkt om zich heen en lijkt te beseffen dat haar vriend Utopia zal verlaten. Ik ben er voor je zegt Madilia troostend. Ook José komt achter haar aan. Ik vind het niet netjes dat hij dit voor de tweede keer flikt. Jij bent hier de verliezer zegt José tegen Beau, maar die kan weinig woorden uitbrengen. Beau kan zich moeilijk inhouden en huilt uit op de schouders van Madilia en José. Nadat Demi en Fay zijn bijgekomen van de schrik komen zij ook Beau knuffelen. Maar tevergeefs, Beau lijkt ontroostbaar. Zal ze er bovenop komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Mieke at 17:40

  Een prima keus geweest. Johan was toch een waardeloze figuur. Met zo’n man is niet samen te leven; het is net een klein kind. En als Beau het zo erg vindt dan had ze toch met hem mee kunnen gaan?

 2. saskia at 03:45

  Jullie doen net of er een moord is gepleegd, hou toch op met deze zieligheid.
  Jullie hele leven draait om Utopia en jullie eigen leven is een zooitje.

  Lachwekkend ditte!

 3. Harry at 18:03

  Beau Johan gaf al niets meer om jou, jij zat hem alleen maar op te ge…len, en als dan het puntje bij het paaltje kwam, was jij niet meer thuis. Dus niet liggen te jammeren. En daarbij Johan was ook geen evhte utopiaan, alles wat hem werd gevraagd deed hij niet, wat het ook was. Dus terecht dat hij eruit is.

 4. josknapen at 12:55

  wat een onzin dat Jose zegt dat Bas dit Beau de tweede keer flikt, Johan was en is asociaal veel inwoners zijn blij dat die weg gaat, nu niet zitten te zeuren en te huichelen, een normaal denken mens had Johan naar huis gestuurd, geloof me maar hij zou zo graag gebleven zijn, maar wie geef dit toe als je naar huis wordt gestuurd en terecht, ik hoop dat de jeugd begrijp dat zoon gedrag dat Johan heeft niet horen in onze maatschappij,

  • Nans at 16:32

   Doe niet zo bekrompen, johan laat zowel zijn goede als slechte kant zien, menig mens durft dat niet, johan laat alles zien wat een ander denkt en niet durft te zeggen!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *