Bas heeft zes krukken neergezet, komt er nog iemand in de gevarenzone?

Bas heeft zes krukken neergezet, komt er nog iemand in de gevarenzone?

Bas heeft vandaag vijf krukken op het podium geplaatst, waar straks de vijf bewoners in de gevarenzone op plaats mogen nemen als hij zal vertellen wie van hen er naar huis toe moet. In de loop van de ochtend heeft Bas er echter een extra kruk bij gezet en dat is ook de andere bewoners opgevallen. Vooral Madilia is geschrokken en ze vraagt zich dan ook gespannen af of er misschien nog een zesde bewoner in de gevarenzone zal belanden. Billy besluit verhaal te halen bij Bas. Ik ben zo veranderlijk als het weer reageert Bas mysterieus als Billy hem vraagt waarom er zes krukken staan. Maar al snel komt de aap uit de mouw en vertelt Bas de ware reden van de zesde kruk. Ik maak er straks weer vijf van, maar ik zit gewoon Madilia even te f*cken bekent hij lachend.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *