Bas bereid zich voor, wie stuurt hij vandaag weg uit Utopia?

Bas bereid zich voor, wie stuurt hij vandaag weg uit Utopia?

Vandaag moet Bas één mede bewoner wegsturen uit Utopia. Er moet iemand naar huis en enkele dagen geleden heeft hij dan ook vijf bewoners in de gevarenzone geplaatst. Namelijk Billy, Ivan, Demi, Fay en Johan. Bas is al vroeg bezig met de voorbereidingen. Madilia komt naar hem toe en zegt dat ze het erg spannend vindt. Bas grapt al snel dat er nog een plek vrij is in de gevarenzone voor Madilia, maar ze kan dit geintje niet echt waarderen. Ook met Beau bespreekt Bas wat er vandaag gaat gebeuren en ook zij geeft aan het spannend te vinden. Al snel gaat het over Johan. Denk je dat hij gaat? vraagt Bas nieuwsgierig aan Beau. Beau antwoordt dat ze denkt dat hij een grote kans maakt. Ondertussen wordt er ook op andere plekken in de loods volop gespeculeerd over wie er weg zal moeten. De spanning loopt op en de bewoners beginnen langzaamaan behoorlijk zenuwachtig te worden. Wie zal er straks naar huis moeten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. ROb at 11:22

    Natuurlijk is het spannend, als mijn onderbuikgevoel, dat het een spel is wat ik eerder beschreef, het niet juist heeft, dan hoop ik op dat Billy er uit wordt gezet.

  2. joke gotte at 11:22

    nou ik heb het net live gezien walgelijk zooitje een paar mensen doen net of ze het erg vinden maar die wilde Johan graag naar huis zien ik denk dat ik nu stop met Utopia wat is die Bas een schijn heil hij is zelf zo stiekum als de pest .De slechte rikken mogen blijven en die nog niks gedaan hebben onbegrijpelijk vermoed dat sbs6 veel kijkers gaat missen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *