De bewoners uit Utopia hebben geen warm water meer

De bewoners uit Utopia hebben geen warm water meer

Op deze nieuwe dag zijn de bewoners erachter gekomen dat het gas en het warme water in Utopia het niet meer doen. Billy gaat op onderzoek uit. Ik denk dat het een grap van Johan is zegt Billy in zichzelf. Geïrriteerd loopt zij de loods in met de mededeling dat het gas het niet doet. Ivan bemoeit zich ermee en zegt dat er dan vast een gasleiding is afgesloten. Ik denk dat er iemand een kraantje heeft dichtgedraaid voegt Billy eraan toe. Zo van stuur mij niet weg, want ik weet waar alles zit gaat ze verder doelend op Johan. Ook José denkt dat Johan hier de schuldige van is. Ook de andere bewoners komen erachter dat niets het meer doet. Dus we kunnen ook niet douchen? vraagt Beau. José gaat op zoek naar de oorzaak en ziet een storing staan op de boiler. Ivan en Bas bekijken de boiler en zien gelijk de oorzaak. Ik heb hem gefixt zegt Ivan tegen de rest. Er kan gelukkig weer warm gedoucht worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Herma at 11:26

  Bericht voor de crew:
  Iemand zoals Billy die zo gehaat is, vooral bij de kijkers,
  die kunnen jullie er toch niet inlaten!
  Hoe vaak heeft ze negatieve stemmen gehad……
  Als het waar is, wat wordt beweerd, dat jullie “adviseren”
  aan de bewoners….laat dan zien dat dit berust op een leugen.
  Dus…..Bas niet opleggen om Billy erin te houden……
  Dank jullie wel bij voorbaat!

 2. ROb at 11:16

  Weer Johan de schuld geven, dat is de zoveelste keer al, elke keer wordt Johan in een zwart daglicht gezet en weer door die Billy. Hoop dat Bas het in zal zien dat de Billy de stoker er uit moet.

 3. joke gotte at 11:08

  Makkelijk Johan de schuld geven wat een stelletje misbaksel en vooral Billy die voelt zich weer heel wat weet alles over iedereen behalve over zich zelf .Ik vier een feestje als ze naar huis moet ha ha Bas dan doe je teminste iets goed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *