Linda neemt afscheid van de bewoners die in de gevarenzone zitten

Linda neemt afscheid van de bewoners die in de gevarenzone zitten

Vandaag moet Bas één mede bewoner naar huis sturen. Eerder werd duidelijk dat Johan, Billy, Demi, Fay en Ivan in de gevarenzone zitten en dus de kans hebben om weggestuurd te worden. Linda moet vandaag al eerder Utopia verlaten voor de opnames van het tv programma Stelletje pottenbakkers. Omdat Linda niet bij de beslissing van Bas is, neemt ze alvast afscheid van de bewoners in de gevarenzone. Ze begint bij Billy. Langzaam loopt Linda naar haar toe, die al wakker is. Ik kom nog even dag zeggen, ik hoop dat je er vanmiddag nog bent. Komt vast goed reageert Billy zelfverzekerd tegen Linda. Ik ga gewoon positief denken voegt ze eraan toe. Later vandaag zullen we erachter komen wie er weg moet. Zal het spannend worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. ROb at 11:13

    Het is een groot spel, dat gevoel heb ik. Er gaat niemand van de oude garde weg. Ik denk Ivan wordt door Bas weggestemd en zelf gaat hij ook weg, zodat de oude garde blijft. Eind vorig jaar werd er gezegd dat niemand weg hoeft. Maar ja, het is een onderbuikgevoel wat ik heb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *