Johan is klaar met het aan en afstoot gedrag van Beau

Johan is klaar met het aan en afstoot gedrag van Beau

Na het carnavalsfeest van afgelopen avond praten Ivan en Johan na. Johan vertelt dat Beau boos op hem is maar dit kan hem niets schelen. Hij is klaar met het aantrekken en afstoten gedrag van haar. Daarbij gaat het hem niet alleen om lust, want er zijn ook gevoelens in het spel. Ik vind Beau een superleuke meid maar niet op deze manier. Doe dan niks zegt hij. Ivan begrijpt zijn frustratie wel en vindt dat Beau moet beseffen dat er van gefriemel, zoenen en geknuffel uiteindelijk meer komt. De twee hebben het ook nog even over de keuze van Bas. Johan heeft nog steeds niet met Bas gepraat sinds hun ruzie. Volgens hem is dit ook niet zijn pakkie an, want Bas komt ook niet naar hem toe om te praten. Het lijkt erop dat het Johan weinig doet dat hij kans maakt om naar huis gestuurd te worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. hennie at 11:25

    nou bas veel plezier met je 2000 euro had je geen lef om fay na huis te sturen ben jii ego hoop bij volgende dat ivan er iemand uit mag sturen dit had de mol bas niet moeten laten doen en e geen lef fay weg te sturen

  2. hennie at 11:24

    nou bas veel plezier met je 2000 euro had je geen lef om fay na huis te sturen ben jii ego hoop bij volgende dat ivan er iemand uit mag sturen dit had de mol bas niet moeten laten doen en dan van chipp geld aan nemen moet je zo utopia weer in do hij is wel ego geworden he geen lef fay weg te sturen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *