Fay in tranen omdat ze op “haar laatste avond” geen aandacht van Chipp kreeg

Fay in tranen omdat ze op “haar laatste avond” geen aandacht van Chipp kreeg

Als afgelopen avond de laatste bezoekers van het carnavalsfeest het Utopia terrein verlaten zoekt Fay haar Demi op om haar frustraties te uiten. Fay is niet te spreken over het gedrag van Chipp. Ze vindt dat hij veel te weinig tijd met haar heeft doorgebracht. Het kan wel onze laatste avond zijn zucht ze, doelend op het feit dat Fay een van de vijf genomineerden is. Demi vindt op haar beurt dat Fay dit gewoon tegen Chipp kan zeggen maar Fay ziet dit niet helemaal zitten. Dan ben ik weer jaloers en zo voegt ze eraan toe. Toch zit het haar niet helemaal lekker en besluit uiteindelijk Chipp aan te spreken op het feit dat hij meer tijd met anderen heeft doorgebracht. Ze vindt Chipp bij de bar met Roy Donders. Roy ziet meteen dat er iets aan de hand is en al snel rollen de tranen over Fay haar wangen. Ik zie je de hele avond niet snikt ze. Chipp slaat een arm om haar  heen en adviseert haar om zich niet zo druk te maken. Dit lijkt weinig effect te hebben want voor even is Fay ontroostbaar. Het kan mijn f*cking laatste avond zijn en ik zie je de hele avond niet benadrukt ze nogmaals. Chipp vindt dat Fay dit eerder had moeten aangeven en doet er alles aan om haar op te vrolijken. Laat je niet zo gek maken sluit hij af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *