Heeft Bas zich versproken? Wordt Ivan niet weggestuurd?!

Heeft Bas zich versproken? Wordt Ivan niet weggestuurd?!

Roy Donders wilde tijdens het carnavalsfeest de vijf genomineerden om het podium hebben voor een laatste dans. Bas riep Billy, Demi, Fay en Johan naar voren. Ivan die ook genomineerd is en in de gevarenzone zit werd vergeten. Dit is niet onopgemerkt gebleven bij de overige bewoners. Wat betekent dit?

Bas is Ivan vergeten, dus die gaat niet naar huis concludeert Romy. Billy, Demi en Fay delen deze mening met haar. Zij vinden het erg verdacht dat Bas Ivan niet naar voren heeft geroepen en denken dat dit betekent dat hij veilig is. De tweeling besluit Bas hiermee te confronteren. Ik ben het gewoon vergeten legt Bas uit. Naar eigen zeggen werd hij overdonderd door het verzoek van Roy en daardoor heeft hij niet goed nagedacht. Volgens hem maakt Ivan net zo veel kans om naar huis gestuurd te worden als de vier andere genomineerden. Wie Bas precies naar huis stuurt zullen we later vandaag achter komen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. ROb at 09:38

    Steeds meer vind ik het op een spel lijken. Ivan wordt naar huis gestuurd en Bas gaat wellicht een dag later of ook dezelfde dag. Zodat er gewoon weer 15 bewoners in Utopia verblijven. Niemand hoeft naar huis is eind vorig jaar gezegd, dus de oude garde blijft dan gewoon zitten, maar we zullen zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *