Hoe verliep het carnavalsfeest in Utopia?

Hoe verliep het carnavalsfeest in Utopia?

Afgelopen avond was het carnavalsfeest in Utopia. Het was een bonte avond en de muziekinstallatie speelt de leukste carnavalskrakers en de bewoners hossen al flink mee. Even na zessen maken de Alpenzusjes uitgedost in glitterpakjes hun entree in Utopia. Na een gezellig voorstelrondje krijgen ze van Bas een rondleiding over het Utopia terrein. Na de Alpenzusjes zullen ook Roy Donders en Patty Brard nog komen optreden. De feestgangers komen ook al langzaam binnendruppelen en iedereen heeft wel een carnavalsoutfit aangetrokken. De sfeer zit er goed in en er wordt flink gedanst, gefeest en gelachen. Kortom de sfeer zat er goed in. Na het optreden van de Alpen zusjes en Roy en Patty neemt Roy Donders het woord. Hij wil graag de vijf genomineerden op het podium hebben. Dit zijn de vijf bewoners die Bas in de gevarenzone heeft geplaatst. Zij maken alle vijf kans om door Bas naar huis gestuurd te worden en daarom wil Roy dat zij een laatste dans doen. Hij laat Bas de vijf op naar voren roepen. Demi, Fay, Johan en Billy worden door Bas naar het podium gehaald. Ivan, die ook genomineerd is, wordt door Bas vergeten. Vrolijk dansen de genomineerden hun eventuele laatste dans. Het was een gezelligeen leuke  avond. Laten we hopen dat dat op de nieuwe dag ook zo gaat zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *