Ivan vindt de carnavalspakjes van de vrouwelijke bewoners sletterig

Ivan vindt de carnavalspakjes van de vrouwelijke bewoners sletterig

De hele dag zijn de bewoners al druk bezig met de voorbereidingen voor het carnavalsfeest. De dames hijsen zich in de mooiste outfits en ook de mannen hebben er werk van gemaakt. Ivan heeft echter iets aan te merken op de pakjes van de vrouwen. Het is wel een beetje sletterig laat hij aan Madilia weten. Later op de vide hebben Ivan en Madilia er nog een discussie over. Madilia is van mening dat het sexy is en niet ordinair. Ivan is heel ouderwets laat Mehmet weten. Maar jij normaal ook? vraagt hij verbaast aan Madilia. Madilia laat weten dat ze met carnaval een uitzondering omdat het dan een verkleedfeestje is. Ik vind Ivan gewoon niet ingeburgerd eindigt ze het gesprek. Laten we hopen dat het carnavalsfeest gezellig zal verlopen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. ROb at 06:30

  Kan twee kanten op gaan. Liefst zie ik ook graag dat Billy er uit wordt gestuurd. Maar ik denk dat het gewoon een spel is. Bas stuurt Ivan naar huis en later geeft hij aan dat hij zelf ook zal gaan, zodat ze weer met 15 bewoners zal in Utopia zitten en dan wel met de oude garde.

 2. cor van de haar at 05:50

  de tweeling heeft een zeer ongezonde relatie met elkaar demi naar huis. ze heeft ook het meisje van senna belazert.

 3. Herma at 20:49

  Bas, vergeet morgen niet Billy naar huis te sturen!
  Dankjewel namens velen!
  We hebben al een vlag…maar als je het niet doet, gaat deze halfstok….
  En dat wil je toch niet, Bas!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *