De bewoners moeten nog een factuur van meer dan 5000 euro betalen aan de drank leverancier

De bewoners moeten nog een factuur van meer dan 5000 euro betalen aan de drank leverancier

De leverancier van de dranken komt langs in Utopia om iets recht te zetten. Freddy wordt door de bewoners hartelijk ontvangen en krijgt van Mehmet een kopje koffie. Na wat kletsen is het tijd om over zaken te praten. Jullie hebben in principe netjes betaald afgelopen keren, alleen de betalingen komen niet overeen met de facturen laat Freddy aan de groep weten. Mehmet vraagt hem om welke facturen het gaat en Freddy kan dit meteen overleggen. Het gaat om een totaalbedrag van vijfenhalf duizend euro laat hij weten. De bewoners reageren rustig en samen met Freddy vinden ze een manier om de facturen netjes te betalen. En zo hebben de bewoners nog meer geld wat ze af moeten staan, gisteren werd duidelijk dat ze ook nog achtduizend euro moeten betalen. Zal er nog iets overblijven voor de uiteindelijke winnaar van Utopia?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *