Fay vindt dat Demi de avond niet mag laten verpesten door een keuze van Bas

Fay vindt dat Demi de avond niet mag laten verpesten door een keuze van Bas

Demi is in tranen net voor het carnavalsfeest. Aan Fay vertelt ze wat er aan de hand is. Ik ben zo misselijk en ik had zo’n zin in vanavond snikt ze. Fay troost haar zus en zegt dat ze best even mag huilen maar niet de avond moet laten verpesten door de keuze van Bas. Als het de laatste avond van één van ons tweeën is dan moeten we die feestend doorbrengen voegt ze eraan toe. Ja is het enige dat Demi weet uit te brengen door haar tranen heen. Na wat troostende woorden van Fay en een stevige knuffel lijkt Demi zich weer bij elkaar te rapen en gaat zich klaarmaken voor de carnavalsavond.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. ROb at 06:22

    Hier heb ik ook een gevoel bij, het is gewoon een spel wat Bas speelt. Ik denk dat hij Ivan naar huis zal sturen en dat hij daarna ook verteld dat hij ook gaat, zodat de oude garde gewoon weer tot einde kan blijven zitten. Het is een spel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *