Madilia zou Johan wegsturen als ze in Bas zijn schoenen zou staan

Madilia zou Johan wegsturen als ze in Bas zijn schoenen zou staan

De hele groep is in de ban van Bas die morgen iemand weg moet sturen en zo ook Madilia en Beau. De twee zitten met thee in het huisje van Beau en bespreken wie Bas morgen naar huis gaat sturen. Beau vraagt van wie Madilia het ergste zou vinden als hij of zij zou gaan. Ik denk Ivan. Op zich heb ik niet zo veel met hem maar om onbepaalde redenen mag ik hem wel graag. Ik zou het wel erg vinden als hij nu al gaat laat ze weten. Op haar beurt vraagt Madilia wie Beau naar huis zou sturen als ze in Bas zijn schoenen stond. Ligt eraan wat voor effect hij wil, ik denk dat Fay de meeste stof zal doen opwaaien. Maar ik zou kiezen voor Billy zegt Beau. Als Madilia zou moeten beslissen zou ze kijken naar met wie ze het minst heeft en hoe diegene binnen de groep ligt. Ik zou Johan wegsturen, met hem heb ik het minst vertelt ze eerlijk. Ze vindt dat Johan zich amper aanpast en dat hij nooit zal veranderen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *