Romy heeft een onderbuik gevoel wie Bas morgen weg gaat sturen uit Utopia

Romy heeft een onderbuik gevoel wie Bas morgen weg gaat sturen uit Utopia

Demi, Fay en Romy gaan in het zonnetje zitten om even gezellig bij te praten. Gisteren was wel even een besef momentje dat het zomaar voorbij kan zijn zegt Romy tegen de tweeling. Ja ik zei ook al tegen Deem. Het kan gewoon onze laatste dag zijn, laatste feest, laatste keer Utopia reageert Fay sip. Romy denkt dat iedereen er vanuit gaat dat Johan wordt weggestuurd en dat daarom iedereen zo kalm is. En voegt eraan toe dat zij wel een onderbuikgevoel heeft maar het ook niet zeker weet. Fay vraagt wat haar onderbuikgevoel dan is. Romy legt uit dat Fay en Demi sterke spelers zijn en elkaar hebben en dit Bas kan afschrikken. Maar wij zijn niet de enige sterke spelers en bijvoorbeeld jij en Cemal zijn ook heel sterk samen laat Fay weten. De twee praten nog een tijd over de keuze van Bas en schakelen dan over naar de weddenschap die Romy heeft met Chipp. Ook bespreken ze de verrassing die Cemal voor Romy heeft. De vrouwen genieten duidelijk van het zonnetje en elkaars gezelschap.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *