Chipp sluit verschillende weddenschappen of Johan en Beau vanavond wel of niet met elkaar naar bed gaan

Chipp sluit verschillende weddenschappen of Johan en Beau vanavond wel of niet met elkaar naar bed gaan

Chipp heeft van de plannen gehoord van Johan en kan niet wachten om zijn bevindingen met Romy te delen. Het is vanavond carnaval, er zal veel worden gedronken. Denk je dat Johan en Beau vanavond gaan… je weet wel? begint Chipp het gesprek tegen Romy. Ik denk het wel antwoordt Romy. Ze heeft gezien dat Beau een grote fles alcohol heeft gekocht, grote kans dat ze dronken gaat worden en dat vanavond DE avond wordt voegt ze eraan toe. Chipp is daar op zijn beurt nog niet zo zeker van. Ik heb gehoord dat Johan tegen Senna en Baldr heeft gezegd dat hij met Beau wil kappen. Hier is Romy niet verbaasd over. Johan heeft haar bij het vorige evenement gezegd dat als er iemand tijdens een evenement naar hem toekomt en hem seks aanbiedt, dat hij het gewoon doet. Romy denkt dat Johan gewoon heel erg gefrustreerd is maar niet per se met andere vrouwen seks wil. Denk je dat hij iets gaat doen? vraagt Chipp vervolgens. Ik denk dat er wel iets gaat gebeuren tussen Beau en Johan maar niet dat ze all the way gaan antwoordt Romy. Ik denk dat hij te lang gewacht heeft. Hij gaat met een andere vrouw en Beau wordt boos” zegt Chipp. De twee geven elkaar een handdruk en wedden om een kratje bier.

Nadat Chipp met Romy heeft gewed over of Johan en Beau vanavond met elkaar naar bed gaan, stapt hij op Senna af. Hij geeft hem een hand en vraagt hem direct of hij denkt dat Johan en Beau met elkaar naar bed zullen gaan vanavond. Seks? Vanavond? Hun? Nee antwoordt Senna. Johan gaat iemand anders fixen voegt hij eraan toe. We wedden om een kratje bier zegt Chipp met een grijns. Na even twijfelen gaat Senna overstag. De twee geven elkaar een hand, waarmee de tweede weddenschap voor Chipp een feit is. Wie gaat er gelijk krijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *