Johan heeft condooms besteld, hij wil een meid scoren

Johan heeft condooms besteld, hij wil een meid scoren

Johan heeft Baldr en Senna gisteren laten weten dat hij de romance met Beau gaat afkappen. Hij heeft al eerder zijn behoefte aan seks kenbaar gemaakt maar Beau wil daar niets van weten. Wanneer Senna de ingang van de loods aan het versieren is komt Baldr op hem aflopen om hier nog even met hem over te praten. Hij is van plan om vanavond flink te gaan scoren zegt Baldr tegen Senna over Johan. Baldr zegt dit niet zomaar tegen Senna. Hij wil namelijk weten of Senna condooms over heeft die hij kan delen met Johan. Senna moet Baldr teleurstellen door te zeggen dat hij deze nog niet heeft.

Johan heeft Baldr laten weten dat hij helemaal klaar is met Beau en dat hij vanavond van plan is een mooie meid te gaan scoren. Baldr wil hier natuurlijk meer van weten en vraagt hem daarom wat hij precies van plan is. Hij weet niet zeker of hij Johan serieus moet nemen over zijn plannen aangezien het ernaar uitziet dat Johan meer voelt voor Beau dan hij kenbaar maakt. Johan daarentegen maakt Baldr nogmaals duidelijk dat hij het serieus meent en er helemaal klaar mee is. Ik lig er ’s nachts van wakker, ik heb er geen zin meer in gaat hij verder. Baldr vraagt zich hardop af of Johan dit wel kan maken maar daar heeft Johan duidelijk antwoord op. Ze is toch mijn vriendin niet? antwoordt Johan resoluut. Het is alles of niets. Johan houdt zich voor om haar daarom ook geen knuffels meer en kusjes meer te geven. Ik lijk wel een gefrustreerde puber, als er vanavond een lekker wijf is pak ik die gewoon.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *