Cemal heeft een bijzondere verrassing voor Romy als Utopia ten einde komt

Cemal heeft een bijzondere verrassing voor Romy als Utopia ten einde komt

Gisteren heeft Bas vijf bewoners genomineerd, zij zitten in de gevarenzone en maken dus kans om morgen weggestuurd te worden. Bas heeft Cemal en Romy niet in de gevarenzone gezet en daar zijn de twee erg blij mee. Ik ben heel blij lieffie dat wij veilig zijn. Ik zou mezelf opvreten als ik jou op de bank had zien zitten zegt Cemal liefkozend. Ah ik ook Cemal, als jij een kruisje had gekregen zou ik helemaal gek zijn geworden reageert Romy. De twee speculeren daarna over hoe de finale eruit komt te zien. Wellicht wordt het een wedstrijd tussen ons twee straks grijnst Cemal. Dat zou Romy heel gaaf vinden, ze hoopt dat het werkelijkheid wordt. We gunnen het elkaar allebei zo hard, dus dat zou echt mooi zijn lacht Cemal. We zouden nog zeggen nee liefje, neem jij hem maar roept Romy uitgelaten. De twee zijn duidelijk blij en kussen en knuffelen elkaar uitgebreid. Cemal en Romy bespreken wat ze de komende tijd in Utopia nog kunnen ondernemen en maken plannetjes voor de toekomst.

Ook kan Cemal het niet laten om Romy te vertellen dat hij wat voor haar in petto heeft. Op Valentijnsdag krijg je een demo te zien en dan moet je even wachten op het echte vertelt hij mysterieus. Romy wordt nieuwsgierig en vraagt hem wat de verrassing is. Daar wil Cemal nog niets over kwijt. Ik weet zeker dat je het heel vet zult vinden. Ik baal er alleen van dat ik het niet eerder bedacht heb, dan zou het namelijk op Valentijnsdag al klaar zijn reageert hij. Romy laat weten dat dat niets uitmaakt, ze vindt het al heel lief dat hij iets voor haar heeft. Ik kan een ring voor je kopen van een ton, maar dit ga je echt veel mooier vinden grijnst Cemal.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Chagija at 23:46

    Nou Cemal ik zou eerst even nadenken met Romy of ze wel iets leuk verdiend want jullie zijn allebei onder invloed van het opstoken van de drieling en Romy is absoluut niet eerlijk en er is heel veel verzonnen onzin Ze is niet zo lief en eerlijk als wat jij denkt Cemal word wakker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *