Billy weet zeker dat inpraten op Bas geen zin meer heeft

Billy weet zeker dat inpraten op Bas geen zin meer heeft

Billy, Romy en Madilia bespreken wie Bas morgen naar huis zal sturen. Volgens Billy heeft op Bas inpraten geen enkele zin meer. Hij heeft zijn keuze allang gemaakt denkt ze. Denk je dat hij Johan gaat wegsturen vraagt Romy haar. Billy antwoordt dat ze denkt van niet. Madilia denkt daar op haar beurt weer anders over. Mijn gevoel zegt dat hij Johan of Billy kiest voegt ze eraan toe. Nee natuurlijk niet Billy reageert Romy fel. Maar Billy is realistisch. Het zou zomaar kunnen dat hij mij wegstuurt hoor valt ze Madilia bij. Maar volgens Romy kiest Bas niet voor Billy. Hij heeft er al te vaak grapjes over gemaakt dus dan doet hij dat niet vermoedt ze. De drie bespreken hun gevoelens met elkaar maar ze lijken er niet uit te komen. Het enige wat ze nog kunnen doen is afwachten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. Ria at 14:26

    Ja weer gweigerd de waarheid ze hebben nog niet veel gewerkt buiten Utopia Bas Ivan Billy en Ruud.Ik blijf erbij ze konden zo weer instappen.Dit is de zelfde mening alleen anders geformuleerd.

  2. Ria at 14:25

    Ja weer gweigerd de waarheid ze hebben nog niet veel gewerkt buiten Utopia Bas Ivan Billy en Ruud.Ik blijf erbij ze konden zo weer instappen.

  3. Sientje at 13:58

    Nou dat weet ik niet de twins zijn flink aan het slijmen bij hem om te kotsen zo erg ! Maken Johan erg zwart en die arrogante Bas gaat er in mee …mooi zou zijn Bas er uit gaat en Billy of de twins alle twee!! onder de arm meen neemt hee snel naar buiten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *