Volgens José voelt Mehmet zich verheven boven de vrouwen in de groep

Volgens José voelt Mehmet zich verheven boven de vrouwen in de groep

José en Linda kletsen nog even verder over van alles en nog wat. José begint op een gegeven moment over mede bewoner Mehmet. Ze vertelt aan Linda dat ze zich gisteren heel erg geërgerd heeft aan Mehmet. Iedereen was Bas aan het helpen met die kistjes legt ze uit. En hij stond te kijken. Toen vroeg Cemal of hij wilde helpen en toen zei hij dat hij wilde weten wat hij ervoor zou krijgen gaat ze verder. En uiteindelijk heeft hij niet geholpen vervolgd ze geïrriteerd. Wat doet hij hier, behalve de financiën vraagt Linda zich hardop af. Volgens José voelt Mehmet zich verheven boven de vrouwen in de groep. Hij heeft een beetje spatjes besluit ze gefrustreerd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *