Linda is verbaasd dat Bas Chipp niet in de gevarenzone heeft gezet

Linda is verbaasd dat Bas Chipp niet in de gevarenzone heeft gezet

Linda en José zitten samen in de loods. José wil graag weten hoe Linda denkt over de eliminatie van morgen en wie zij denkt dat Bas weg zal sturen. Beide weten sinds gisteren dat zij vrijgesteld zijn en zich dus geen zorgen hoeven te maken. Linda denkt dat Demi, Fay en Billy daarentegen zich wel zorgen moeten maken. Ik denk dat hij een van de meiden kiest legt ze uit aan José. En als hij chaos wil creëren kiest hij voor Fay of Bil gaat ze verder. Linda is verbaasd over het feit dat Bas niet ook Chipp in de gevarenzone heeft gezet. Als hij de groep weer bij elkaar had willen hebben had hij dat gedaan legt ze uit. De twee zijn er nog niet over uit wat Bas zal doen morgen. Maar ik ben heel erg benieuwd sluit Linda het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *