Johan en Ivan verzinnen de volgende grap die ze met hun mede bewoners gaan uithalen

Johan en Ivan verzinnen de volgende grap die ze met hun mede bewoners gaan uithalen

Johan en Ivan hebben een grap uitgehaald met de boodschappen die bij de rest van de bewoners niet gewaardeerd werd.  Dit weerhoudt de twee er echter niet van om samen te brainstormen over hun volgende grap. De samenwerking is Johan en Ivan wel bevallen en afgelopen avond laat bespreken ze hoe ze de bewoners de volgende keer voor de gek gaan houden. Allerlei grappen komen voorbij, van laxeermiddel tot het verwijderen van deurklinken. Uiteindelijk blijven de mannen bij het idee om komend weekend alle stroom en de telefoon eraf te halen. Hard to get, gewoon helemaal niks legt Johan uit. Ivan ziet dit grapje ook wel zitten. Back to the roots vervolgd hij met een lach. De twee besluiten dat hun grap geen blijvende schade mag aanrichten en vinden dat ze er nog even goed over na moeten denken. Lachend gaan ze uit elkaar om te gaan slapen. Ik ga erover nadenken, slaap lekker besluit Johan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *