Een grap van Ivan en Johan loopt totaal uit de hand

Een grap van Ivan en Johan loopt totaal uit de hand

Chipp is al een aantal uur bezig om de koerier te bereiken die de boodschappen heeft bezorgd. Er missen een aantal boodschappen en daar hebben de bewoners in eerste instantie de leverancier schuld van gegeven. Echter denkt Chipp dat er iets anders aan de hand is. Wanneer hij de leverancier aan de telefoon krijgt wordt hem verteld dat een streamer hen had gebeld, aangezien diegene zag dat twee bewoners de boodschappen hebben verstopt. Dit betekent dat de boodschappen wel degelijk bezorgd zijn en twee bewoners een vervelend geintje met hem uithalen. Nadat Chipp zijn excuses heeft aangeboden aan de leverancier hangt hij de telefoon op en loopt hij woedend de loods binnen waar hij alle bewoners bijeen roept. Zodra alle bewoners zich verzameld hebben legt hij uit dat de supermarkt door een grap van de bewoners wellicht niet meer wil leveren. Ivan geeft direct aan dat dit niet zijn bedoeling was maar omdat hij het een beetje saai vond worden in Utopia heeft hij voor de grap de boodschappen verstopt. Hij biedt hardop zijn excuses aan, aan de leverancier. Johan kan niet langer aanzien hoe Ivan alleen voor de grap opdraait en zegt ook schuldig te zijn aan het geintje. De bewoners zijn het erover eens dat het niet handig is als de leverancier, die hen voorziet van levensmiddelen de dupe is van een grap die in Utopia wordt uitgehaald. Zowel Ivan als Johan herhaald dat dit niet de bedoeling was van de grap.

Vervolgens gaat de groep weer uit elkaar en Chipp heeft even de tijd nodig om rustig te worden. Dat moet je bij hem flikken zegt Chipp met het Johan in zijn gedachten. Dan komt er een koerier en is het hele dorp te klein voegt hij eraan toe. Ondertussen heeft Johan de tas met boodschappen weer tevoorschijn gehaald. Bij het zien van de tassen maakt Chipp Ivan en Johan nogmaals duidelijk dat ze de leverancier in een vervelende situatie hebben gezet. Billy die vanaf een afstandje toe staat te kijken mompelt dat ze het een hele rare en domme actie vindt. Wat Demi, Fay en Billy nog vreemder vinden is dat Johan en Ivan nu samen spannen. Johan en Ivan hadden namelijk nog niet heel lang geleden ruzie met elkaar omdat Ivan de spullen van Johan had verstopt. De grootste vijanden werken nu samen zegt Demi verbaasd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *