Johan en Ivan bespreken de gevarenzone waar ze in zitten

Johan en Ivan bespreken de gevarenzone waar ze in zitten

Had je verwacht dat je in de danger zone zou zitten? vraagt Johan aan Ivan. Ivan antwoordt dat hij het niet verwacht had. Johan daarentegen geeft aan dat hij het juist wel verwacht had van zichzelf. En Billy had ik ook verwacht voegt hij eraan toe. Maar het doet me helemaal niks gaat hij verder. Ik sta misschien heel anders in dingen benadrukt hij. Ivan vraagt vervolgens aan Johan of hij het erg zou vinden naar huis te gaan. Johan geeft toe dat hij het niet erg zou vinden. Ivan denkt er op zijn beurt anders over, hij wil absoluut niet naar huis. Ik ga niet dansen naar zijn pijpen omdat hij macht heeft gaat Johan verder. En vertelt dat hij denkt dat Bas Fay of Demi niet naar huis zal sturen. Dat doet hij alleen om de boel op te naaien. Ivan vraagt wat Johan gedaan zou hebben als hij in Bas zijn schoenen stond. Dat weet ik niet man antwoordt Johan. Maar ik zou misschien een hele sterke tegenstander waarvan je het niet verwacht kiezen gaat hij verder. Ivan vraagt hem wie dat dan is. Ik denk José. Zij doet heel veel werk en houdt de Utopia machine draaiende legt hij verder uit. De twee praten nog even verder over de danger zone, maar net als bij alle andere bewoners is niets nog zeker tot Bas vrijdag iemand naar huis stuurt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Nans at 10:43

    Ben zo trots op johan dat hij blijft wie hij is. Menig mens denkt wat hij zegt maar durft het niet te zeggen, johan laat zijn goede en slechte kant zien, hoop dat johan blijft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *