Bas maakt bekend welke bewoners er in de gevarenzone zitten en mogelijk weg worden gestuurd

Bas maakt bekend welke bewoners er in de gevarenzone zitten en mogelijk weg worden gestuurd

Het duurt nog wee dagen voordat Bas één van zijn mede bewoners naar huis moet sturen. Al de hele dag is hij in de weer met vijftien kistjes. Als hij de boel heeft klaargezet roept hij de groep bij elkaar. Madilia zit in haar eentje los van de groep. Bas vertelt dat Madilia de vrijstelling heeft gekregen en dat er vandaag meer mensen zullen horen dat ze veilig zijn. Er gaat een selectie komen van vijf mensen. En deze vijf mensen komen in de danger zone legt Bas uit. Om en om roept hij de bewoners naar voren om een kistje te pakken. Als er een blanco briefje in je kistje zit ben je veilig. Als er een kruis opstaat zit je in de danger zone vertelt hij verder. Nadat Cemal, Senna en Romy een blanco briefje hebben gevonden klinkt er luid gejuich. Daarna is Demi aan de beurt. Zij vindt een briefje met een kruis en is daarmee de eerste in de danger zone. Na Demi is Fay aan de beurt, die ook een kruis vindt in haar kistje. De twee reageren gelaten en gaan weer zitten. Na de tweeling zijn José, Mehmet, Beau en Baldr aan de beurt, die allen een blanco papiertje in hun kistje vinden. Dan is de beurt aan Ivan. Hij opent zijn kistje en is de derde persoon die een kruis vindt en daarmee in de danger zone zit. Linda en René zijn na Ivan aan de beurt. Ook zij vinden een blanco papiertje. Dan is Johan aan de beurt. Ook hij vindt een kruis en zit in de gevarenzone. Na Johan is Chipp aan de beurt, die een blanco papiertje vindt en veilig is. Als laatste is het de beurt aan Billy. Ook zij vindt een kruis en zit in de danger zone. Als iedereen geweest is, somt Bas op dat Demi, Fay, Ivan, Johan en Billy in de gevarenzone zitten. Wie zal er naar huis worden gestuurd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Chagija at 02:59

  Sjonge jonge jonge er komt dus alleen rust volgens Rob als Billy gaat, echt wat een onzin zeg waarom Billy ik vind Bas en Ivan eruit die hebben hun titel al en ik vind het helemaal niets dat Bas deze macht krijgt Dus voor is het dag Ivan en dag Bas

 2. Riek at 19:28

  Eigenlijk is het een vies spel wat er gespeeld word
  Want Cemal wist al dat die er niet uit hoefde en toen kreeg ook nog mailma vrijspelen
  Ook de programma makers zijn niet eerlijk zei zeiden dat er niemand meer uit hoefde .
  De laatste maanden ,of als Bas zelf weg ga zou het nog het eerlijkste zijn
  En dan kijken wie de echte winnaar woord

 3. ROb at 16:54

  Demi, Fay, Ivan, Johan en Billy zitten in de gevarenzone. Zelf denk ik dat hij Ivan niet naar huis zal sturen, Bas en Ivan hebben al de titel. Demi en Fay denk ik ook niet, want dan maakt Bas zich niet echt populair binnen Utopia. Dan blijft Johan en Billy over, Johan is geen gevaar om de titel te krijgen, zelf denk ik dat Cemal de titel zal krijgen, dus hoop dat Billy naar huis wordt gestuurd, dan zal er rust komen in de groep.

 4. Ruud at 16:31

  Ik denk gewoon dat Bas zelf de uitgaat. En misschien neemt hij IVAN mee omdat ze allebei al een keer Utopiaan van het haar zijn geweest, maar ik zie natuurlijk dat billy de uit gaat dat is Bas echt een geweldige vent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *