Demi, Romy en Fay vinden dat er meer geld naar de kas moet

Demi, Romy en Fay vinden dat er meer geld naar de kas moet

Met het einde van Utopia in zicht zijn een aantal bewoners bezig met de inhoud van de staatskas. Romy bespreekt vandaag met Demi en Fay dat zij een fysieke pot wil maken, zodat de bewoners beter kunnen zien wat er op dit moment inzit. Zo hoopt ze iedereen te motiveren wat meer op de centen te letten. De tweeling is het helemaal met haar eens. Ik maak me een beetje zorgen zegt Fay. Volgens haar bestellen de bewoners erg vaak eten terwijl dit eigenlijk niet nodig is. Al het geld wat eruit gaat, had anders in de pot kunnen zitten legt ze verder uit. Volgens haar wil iedereen dat de pot zo hoog mogelijk is maar wordt daar niet naar geleefd. Romy vindt op haar beurt dat Fay gelijk heeft. We zijn ook helemaal niet meer bezig met geld verdienen en spullen verkopen voegt ze eraan toe. En besluit dat ze bij zichzelf moet beginnen als ze dit probleem wil verhelpen. Vanaf nu ga ik niet meer bestellen eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. mechel at 21:54

    hypocrieten zijn jullie en jij vooral valse Romy je was toen al een pestkop met Do wegpesten door extra ruzie met haar te maken als Bas er even niet was Wat een lelijk vals wicht ben jij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *