Billy voelt haar positie in de groep veranderen

Billy voelt haar positie in de groep veranderen

Nadat Demi en Fay Billy haar gedrag bij Mehmet hebben aangekaart besluit hij wat later ook met Billy het gesprek aan te gaan. De twee lopen een rondje over het Utopia terrein als Mehmet de ruzie tussen Billy en José ter sprake brengt. Billy vertelt uitgebreid over haar ruzie met José en het gesprek van vandaag. Billy heeft het gevoel dat er de laatste tijd veel conflicten met haar zijn. Als het om mij gaat springen ze er allemaal bovenop voegt ze eraan toe. Mehemet biedt een luisterend oor en houdt zijn mening voor zich terwijl Billy doorgaat met haar verhaal. Ze zien me allemaal het liefste gaan zucht ze. Is dat de reden dat je zoveel discussies hebt vraagt Mehmet voorzichtig. Billy weet op haar beurt zeker dat dit het geval is. Ze moeten me niet en dat was vroeger niet zo benadrukt ze. Maar voegt eraan toe dat ze het allemaal wel prima vindt. En is zelf  niet benieuwd naar de reden waarom haar mede bewoners haar liever zien gaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. ROb at 16:06

    Als het om haar gaat springen ze er allemaal boven op zegt ze. Wat heeft zij dan al die maanden gedaan, ze bemoeide zich met alles en iedereen. Nu is het even andersom en zien ze haar zeker liever gaan. Ze staat nu alleen. De sfeer zal zeker er op vooruit gaan als zij de poort uit zal lopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *