De tweeling vraagt duidelijkheid aan Billy rondom haar ruzie met José

De tweeling vraagt duidelijkheid aan Billy rondom haar ruzie met José

Demi en Fay verbazen zich over het gedrag van Billy. De twee vinden het raar dat Billy en José gisteren een heftige ruzie hebben gehad en dit vandaag weer helemaal vergeten lijkt te zijn. Daarom besloten ze op Mehmet af te stappen om duidelijkheid over haar gedrag te krijgen. Na het gesprek met Mehmet komen de twee Billy tegen. Is het weer goed vraagt Fay, doelend op de aanvaring tussen Billy en José. Billy legt uit dat ze vanmorgen met José heeft gepraat en dat de printer discussie ten einde is. Ze blijft minder lang kwaad gaat Billy verder. Doordat José kalm reageerde hebben de twee hun problemen kunnen bespreken en alles lijkt weer goed te zijn. Demi en Fay horen het verhaal van Billy geïnteresseerd aan. Fijn toch sluit Fay af met een lieve glimlach op haar gezicht.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *