Mehmet, Demi en Fay verbazen zich over het wisselvallige gedrag van Billy

Mehmet, Demi en Fay verbazen zich over het wisselvallige gedrag van Billy

Gisteren hebben José en Billy een flinke ruzie gehad maar later vandaag lijkt het erop dat het weer goed is tussen de twee. Mehmet vindt het maar vreemd dat ze het zo snel weer goed lijkt tussen hen en bespreekt dit met Demi en Fay. Ook Fay vindt het maar vreemd. Hoe kan je zo’n ruzie hebben en daarna weer verder gaan alsof er niets is gebeurd vraagt ze zich hardop af. Mehmet heeft het idee dat vooral Billy erg wisselvallig is. Jullie kennen haar beter dan ik maar ze is schommelig voegt hij eraan toe. Fay is het ermee eens dat zij Billy beter kent maar dat ook zij nog steeds verbaasd is over wat ze soms ziet. De drie kletsen nog even verder en lijken alle drie behoorlijk verbaasd over de wisselvalligheid van Billy. Ik vind het raar dat het zo plotseling weer in orde is, zonder dat ze het uitgesproken hebben eindigt Mehmet.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. ROb at 15:52

    Zou Billy niet in de gaten hebben dat ze iedereen nu tegen de schenen heeft geschopt en dat ze haar nu even links laten liggen. Dat heeft ze door en probeert nu zieltjes te winnen bij iedereen om het goed te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *