José weigert in de loods te verblijven, ze wil dat er een nieuwe kachel komt

José weigert in de loods te verblijven, ze wil dat er een nieuwe kachel komt

Morgen vindt het carnavalsfeest plaats in Utopia en de bewoners zijn daarom vandaag al druk bezig met de voorbereidingen. De houtkachel staat op de plek waar het podium komt te staan en in verband met het carnaval moet deze vandaag worden uitgezet. José is het hier echter niet mee eens. Boos gaat ze verhaal halen bij Senna, die de carnavalsavond organiseert. Senna vertelt dat hij bij iedereen langs is geweest om het te vragen. Volgens hem zijn de bewoners het ermee eens dat de kachel uitgaat. Ik heb het helemaal niet koud zegt Romy tegen José als José haar vraagt of zij het inderdaad met Senna eens is. Maar José blijft geïrriteerd. Ik ga niet in de kou zitten zegt ze boos. Ik kan echt niet werken als de kachel het niet doet. Als het vriest buiten, dan vriest het ook binnen gaat ze gefrustreerd verder. Ze stelt dan ook voor om een extra kachel aan te schaffen maar Senna vindt dat ze zich niet zo moet aanstellen en vindt niet dat de groep een nieuwe kachel moet aanschaffen. José weigert echter om in de loods te blijven als de kachel het niet doet. Ik verblijf vandaag gewoon in de caravan zolang er geen kachel is besluit ze nukkig. Ook Madilia is het met haar eens en zegt met haar mee te gaan naar de caravan, want daar is het tenminste wel warm. Ondertussen luisteren Demi, Fay en Chipp mee naar de kritiek van José. De dames begrijpen niet waar José zo moeilijk over doet. Dan trek je toch gewoon een extra trui aan aldus Fay. Ook Chipp vindt het maar onzin. Wat een gezeik. Laat haar lekker zelf een kachel kopen eindigt hij gefrustreerd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Fred at 18:45

    Dit noemen ze samen leeving het zijn de ouderen die het onderspit moeten delven ik ik ik en de rest kan stikken ondanks dat José zo reageert kan je toch voor een oplossing kijken en niet zo reageren zo als chipp dat doet .is er dan geen ruimte ergens anders voor het podium .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *