Johan wil niet verder met Beau omdat ze de liefde niet bedrijven

Johan wil niet verder met Beau omdat ze de liefde niet bedrijven

Senna en Baldr zijn bij Johan langsgegaan om hem een hart onder de riem te steken. Johan heeft hier echter geen boodschap aan. Hij is klaar met zijn mede bewoners en Utopia. Op dit moment sta ik al buiten zucht hij. Baldr en Senna proberen hem ervan te overtuigen om te vechten voor zijn plek. Maar de conflicten met zijn mede bewoners is niet het enige wat Johan dwars zit. Sinds kort hebben hij en Beau aan elkaar toegegeven dat ze elkaar meer dan leuk vinden maar Beau houdt de boot toch een beetje af. Meer dan zoenen en knuffelen gebeurt er niet tussen de twee, tot ergernis van Johan. Bij mij is het altijd alles of niets legt hij de twee uit. En voegt eraan toe dat hij het ook erg zwaar heeft met het feit dat hij en Beau het bed niet delen. Zo hoeft het niet van mij, dus ik ga het ook gewoon afkappen. Het is klaar vervolgd hij resoluut. Baldr en Senna schrikken hier een beetje van maar Johan lijkt erg zeker van zijn zaak. Baldr besluit zijn laatste troef in te zetten. En vertelt dat hij weet dat Beau de komende periode meer in petto heeft voor hem. Ze heeft iets voor je gekocht, voor in Februari geeft hij als hint. Johan begrijpt meteen wat Baldr bedoelt maar lijkt nog niet helemaal overtuigd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Hans at 11:53

  Jullie zijn allebei gestoord . Johan is de enigste die nog voor een beetje leven in de brouwerij zorgt.
  Beau liet zich helemaal een ongeluk naaien door Bas en dan mag Johan niet?
  Alleen omdat haar moeder Johan niks vind ? Dan moet ze ook niet met hem liggen flikflooien.
  Toen Bas wegging dacht Beau toch ook niet aan Do of ze het erg vond dat Bas haar helemaal uit elkaar trok.

 2. josknapen at 15:42

  wat een grote Kwaal is die Johan, wie denk hij wel wie hij is, Bas moet hem eruit sturen, hij is spoort niet goed in zijn hoofd,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *