Johan vindt het prima als hij naar huis gestuurd wordt

Johan vindt het prima als hij naar huis gestuurd wordt

Na zijn gesprek met Senna besluit Baldr naar de boot te gaan om Johan op te zoeken. Voorzichtig vertelt hij hem dat hij ziet dat hij is veranderd. Het lijkt wel of je het prima vindt als je naar huis gestuurd wordt zucht Baldr. Johan bevestigt dat dit ook het geval is, waarna hij snel van onderwerp probeert te veranderen door Baldr zijn muziek te laten horen. Na het beluisteren van de muziek, probeert Baldr het nog een keer. Wat wil je nou man!? vraagt Baldr. Ik zit gewoon met mezelf antwoordt Johan met een zucht. En geeft aan dat hij zelf niet meer precies weet wat hij wil en dit heeft alles te maken met de vele botsingen met zijn mede bewoners. Ondertussen heeft ook Senna zich aangesloten bij het gesprek. Mijn geduld is gewoon op gaat Johan verder. Senna en Baldr doen er alles aan om hem te overtuigen dat hij moet strijden voor zijn plek in Utopia. Op dit moment denken ze dat Johan een makkelijke prooi is voor Bas om naar huis te sturen maar dit willen de twee absoluut niet. Maar ik slaap ook slecht en mijn lontje is kort verklaart Johan. Dus misschien is het wel klaar voor mij zucht hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. ROb at 15:44

    Heel veel mensen zouden Billy de poort uit zien gaan, Je bent de populairste, maar denk niet dat Bas jou als concurrent ziet eerder Cemal. Als Billy naar huis gestuurd wordt, zal er zeker een rust in Utopia komen, en zeker ook een zeer gezellige sfeer.

  2. Ruud at 14:54

    Nee Johan het is niet klaar voor je in Utopia, de mensen genieten buiten Utopia van je man,je stáát steeds boven aan op de poll. En Bas stuurt jouw de juist niet uit. ..wij hopen hier gewoon dat hij en billy de poort uit gaan en dan wordt het tenminste weer leuk in Utopia.en de mensen kijken dan weer met plezier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *