José bespreekt met Madilia haar verbeterde band met Chipp

José bespreekt met Madilia haar verbeterde band met Chipp

José en Chipp hebben al behoorlijk wat ruzie gehad. De laatste tijd gaat het echter een stuk beter tussen de twee en dat is ook Madilia opgevallen. Ze neemt José mee naar buiten om erover te praten. Jij en Chipp begint ze enthousiast het gesprek. Jullie zijn weer goed voegt ze eraan toe. José antwoordt dat het inderdaad een stuk beter gaat tussen haar en Chipp. We hebben gepraat en ik heb gezegd dat we niet elke keer tegen elkaar hoeven te schelden en sindsdien gaat het goed legt ze uit. En voegt eraan toe dat ze heeft ingezien dat ze zelfs soms erg heftig op situaties kan reageren en dat dit inzicht haar heeft geholpen om normaal te doen tegen Chipp. Jij kan soms dominant en direct overkomen maar dat bedoel je dan niet zo reageert Madilia. José geeft aan dat ze blij is met de huidige situatie. Ook met Johan gaat het stukken beter, nadat ik met hem gepraat heb gaat ze verder. Alleen met Mehmet kan José op dit moment niet zo goed door een deur. Maar ook dat zal wel weer goed komen, net als met Chipp en Johan besluit ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *