Baldr maakt zich zorgen om Johan, heeft hij de strijd opgegeven?

Baldr maakt zich zorgen om Johan, heeft hij de strijd opgegeven?

Het duurt nog twee dagen voordat Bas een van de bewoners naar huis zal sturen. De spanning in de loods is voelbaar en er wordt veel gespeculeerd. Baldr is echter met iets anders bezig. Het is hem namelijk opgevallen dat Johan zich de laatste tijd anders gedraagt. Volgens hem is Johan minder vrolijk sinds Bas in Utopia is en gaat daar het gesprek over aan met Senna. Hij heeft echt het gevoel dat hij naar huis moet zegt Baldr tegen hem. En daar krijg ik het benauwd van gaat hij verder. Hij laat daarna nog weten dat hij het gevoel heeft dat Johan de strijd al heeft opgegeven, al helemaal na zijn ruzie met Bas. Hij moet strijden voor zijn plek benadrukt hij. Senna kan zich hierin vinden maar heeft ook het gevoel dat Johan al heeft geaccepteerd dat hij naar huis gaat. Waar slaat dat op, dat is gebaseerd op gebakken lucht reageert Baldr fel. Baldr benadrukt dat het helemaal nog niet zeker is wie er naar huis gaat. Volgens hem probeert Bas iedereen bang te maken en staat zijn keus helemaal nog niet vast. De twee praten nog een tijdje door en besluiten dan dat ze met Johan moeten gaan praten om hem te motiveren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *