Cemal en Beau bespreken wie ze denken dat Bas vrijdag naar huis zal sturen

Cemal en Beau bespreken wie ze denken dat Bas vrijdag naar huis zal sturen

Als Cemal en Beau aan het sporten zijn in de gym, komt Bas ter sprake. Hij moet vrijdag een van de bewoners naar huis sturen en de bewoners zijn natuurlijk erg benieuwd wie dit zal worden. Bas gaat een bank maken zegt Cemal tegen Beau. Een bank voor de genomineerden gaat hij verder. De twee speculeren welke bewoners er dan op de bank zullen komen. Cemal denkt dat Bas zeker voor Demi en Fay zal kiezen. Zij willen hun ogen laten laseren en volgens hem kan Bas dit geld goed voor andere dingen gebruiken. Johan wordt sowieso genomineerd voegt Beau eraan toe. De twee speculeren verder over wat Bas allemaal zal doen en er komen nog meer namen voorbij. Zo denkt Cemal dat Bas ook Linda zal nomineren, omdat zij een sterke tegenstander zal zijn voor hem. Daarom zal Bas volgens Cemal ook Ivan nomineren. De twee zijn het erover eens dat het nog alle kanten op kan. Misschien zet hij ook wel mensen op de bank waarvan we het niet verwachten denkt Beau hardop. Cemal denkt op zijn beurt dat ze maar af moeten wachten. Je krijgt toch niks los bij Bas eindigt hij.

Daarna hebben de twee het nog even over Valentijnsdag. Oh ja, daar moet ik ook nog rekening mee houden roept Cemal verschrikt uit. Ik wil wel echt iets leuks voor haar doen legt hij uit tegen Beau. Beau is het met hem eens.  Je moet wel echt iets heel vets gaan doen met haar benadrukt ze. De twee brainstormen over leuke dingen die Cemal met Romy kan gaan doen maar ze komen er niet echt uit. Kun je niet iemand laten komen die jullie samen in de watten gaat leggen of zo oppert Beau, maar Cemal komt er niet uit. Wat ga jij voor Johan doen dan vraagt hij haar vervolgens. Beau legt uit dat ze eerst vrijdag wil afwachten, om zeker te weten dat ze met Valentijn allebei nog in Utopia zijn. Daarna zal ze gaan bedenken waarmee ze Johan wil verrassen op Valentijnsdag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *