Demi en Fay worden door een ooglaserkliniek uitgenodigd voor een behandeling

Demi en Fay worden door een ooglaserkliniek uitgenodigd voor een behandeling

Fay zit achter de computer als haar mond openvalt van verbazing. Ze roept ze haar zus Demi erbij om samen de mail die net is binnengekomen te lezen. Enthousiast lezen de twee de mail op het beeldscherm door. Vervolgens beginnen ze te gillen. Oh mijn god roepen ze in koor. De mail is afkomstig van een ooglaserkliniek. De tweeling heeft al heel lang de droom om hun ogen te laten laseren en eindelijk lijkt die droom uit te komen. In de mail staat dat Demi en Fay volgende week al mogen langskomen voor een vooronderzoek. Gillend en juichend gaan ze verder met lezen terwijl ook de andere bewoners nieuwsgierig zijn geworden naar het goede nieuws van de twee. Fay houdt het niet langer meer droog. Blij, maar geëmotioneerd geeft ze Demi een knuffel. Als de twee uit geknuffeld zijn, rennen ze met de brief in hun handen naar buiten om Romy en Chipp het goede nieuws te brengen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. hennie at 18:18

    ja vind ik ook fay kan dan mooi tguis vast verblijven zoveel doen ze niet voor utopua alkeen voorzich zelf zijn geen echte utopianen die twinns

  2. Ruud at 17:04

    Mooi voor ze toch want ze kunnen gerust daar naar toe gaan want dan hoeft Bas gewoon eentje weg te sturen en die heeft alle tijd voor haar oog behandeling, kan Billy ook niet meteen mee Onee die heeft wat met de heus gedaan, en dat heb de BV betaalt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *