Billy vraagt zichzelf af wat de vriendschap met Romy nog waard is

Billy vraagt zichzelf af wat de vriendschap met Romy nog waard is

Afgelopen avond hadden Romy en Billy ruzie over wijn maar dit kwam voor Mehmet een beetje uit het niets. Wat was dat gisteren met die wijn? vraagt Mehmet dan ook aan Billy. Billy geeft aan dat ze in haar ogen niks meer goed kan doen bij Romy. Volgens haar is Romy oude koeien uit de sloot aan het halen en daar is ze klaar mee. Mehmet ziet dat de vriendschap van Billy en Romy steeds vaker scheurtjes vertoont. Ook volgens Billy is het duidelijk dat haar relatie met haar op spanning staat. Ik ben hier alleen gekomen en ga hier ook weer alleen weg vervolgd ze resoluut. En laat verder weten dat ze liever niet zo te werk gaat maar zich nu ook langzamerhand af vraagt hoeveel de vriendschap waard is. Wat krijg ik ervoor terug? Ik krijg alleen maar gezeik gaat ze verder. Mehmet stelt haar de vraag hoeveel tijd en energie ze wil stoppen in de vriendschap om te krijgen wat het was. Billy is van mening dat deze onderlinge spanning er niet zou zijn als de twee niet hadden geweten dat Utopia binnenkort gaat stoppen. Mehmet denkt dat de twee gewoon uit elkaar zijn gegroeid. Wat er ook gebeurt, Billy zegt dat ze Romy nooit zal laten vallen. Er komt een moment dat ze me nodig heeft en dan zal ik er gewoon voor haar zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. ROb at 08:07

    Billy zegt dat ze alleen gekomen is en dat ze alleen weg zal gaan, mogen we hopen dat dit aankomende vrijdag zal gebeuren, de mensen in de buitenwereld doe je hier een groot plezier mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *