Billy probeert de vriendschap met Romy te redden

Billy probeert de vriendschap met Romy te redden

Nadat Billy met Mehmet heeft gepraat, besluit Billy met Romy te gaan praten. Ze laat haar weten waarover ze het heeft gehad met Mehmet. Daarna vraagt Billy aan haar vriendin hoe het nu precies zit en of ze wel al haar frustraties uit. Ik voel niet de behoefte om dingen te uiten omdat ik geen zin heb in gedoe reageert Romy. Dit begrijpt Billy maar toch zit het haar niet helemaal lekker. Ik voel wel spanning tussen ons legt ze verder uit. Ik wil alles uitpraten in plaats van ruzie maken. Ik vind sommige dingen die gebeuren niet meer zo leuk floept Romy er als reactie uit. Over deze stomme dingen wil ze zich niet druk maken. Daarom laat ze het maar, zodat het uiteindelijk wegebt. Als we het niet uitspreken, dan denk ik dat we nog verder uit elkaar groeien gaat Billy verder. Daarom wil zij het wel uitpraten. Ik heb je echt nodig. Je bent m’n vriendin en ik hou van je benadrukt ze. Romy knikt en laat weten dat zij ook nog van Billy houdt. De twee spreken af om discussies pas uit te spreken als ze allebei zijn bedaard, zodat het niet uit de hand loopt. Het zit weer goed en de twee geven elkaar een dikke knuffel. De vraag is alleen voor hoe lang het nog goed blijft gaan…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Ria at 10:51

  Hoe kun je Johan van alles de schuld geven hij is de eerlijkste.KIJK NAAR DE UITZENDINGEN DAN ZIE HET GEKONKEL ACHTER IEDEREENS RUG IS ZO’N MAATSCHAPPIJ ZOU IK HET NOG GEEN WEEK UITHOUDEN.

 2. josknapen at 09:33

  Johan moet er uit, als nummer 1, hij is geen Utopia, geen team speler, en beau moet zich schamen om met deze gast om te gaan, waarom pakt niemand Johan aan, Billy kun je nog sturen maar Johan geniet van zijn gedrag, Bas zou een grote fout maken als hij Johan niet naar huis stuurt, Johan is ook geen voorbeeld voor de Jeugd die naar Utopia kijken,

 3. ROb at 08:11

  Hopen dat Billy vrijdag weg gestuurd zal worden door Bas, dat zal de sfeer in Utopia voor de aankomende 4 maanden goed doen. Er zal rust wederkeren en ik denk zelfs dat het een leuke samenleving zal worden en wellicht plezierig om naar te kijken. Zo iet, dan is het nog maar 4 maanden en zijn we van het hele gedoe af.

 4. joke gotte at 19:24

  Ze is verknipt ze denkt ook nog wat ze vertelt dat dat zo is,ze moet echt geholpen worden . Het wordt het leuker in Utopiazit haar nooit lekker ze heeft een schuld van hier tot gunter .Romy betaalt alles voor haar ook de botox heeft ze voor haar betaalt.En ze pikt ook nog spullen onderandere eten wijn ,Ze denkt echt gestoord in haar boven kamer ,vrijdag graag eruit dan wordt het leuker in Utopia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *