Cemal is ervan overtuigt dat Bas zijn concurrent naar huis zal sturen

Cemal is ervan overtuigt dat Bas zijn concurrent naar huis zal sturen

Nu Bas nog maar een paar dagen heeft om iemand naar huis te sturen voelen de bewoners steeds meer spanning. Demi, Fay en Cemal speculeren over wie Bas naar huis zal sturen. Cemal ziet ernaar uit alsof hij zich weinig zorgen maakt, de tweeling daarentegen zijn duidelijk wat meer gespannen. Cemal zegt dat hij vrijstelling heeft van de keuze van Bas. Bas heeft namelijk aangegeven dat hij dankzij Cemal Utopiaan van het jaar is geworden en daarom gunt hij het Cemal om te blijven. Bas is al een paar dagen bezig om de bewoners op de kast te jagen. Hij gaat er sowieso een spektakel van maken vervolgd Cemal. En denkt dat Bas zijn grootste concurrent naar huis gaat sturen. Het wordt in ieder geval geen muurbloempje benadrukt hij. Wie denk je dat zijn grootste concurrent is vraagt Fay. Cemal denkt dat het Chipp, Ivan, Billy of een van de tweeling gaat worden. Dit omdat dat grote stemmen zijn binnen de groep. Daarnaast denkt Cemal dat er nog iemand naast Bas zijn keuze uit moet. Dan zijn we weer met 15 mensen voegt hij eraan toe. De drie speculeren nog een tijdje door maar komen al snel tot de conclusie dat de tijd het zal leren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. ROb at 08:15

    Bas is al een Utopiaan van het jaar en Ivan ook. Ik gun het Cemal om dit jaar Utopiaan van het jaar te worden. Billy daarentegen absoluut niet. Het is een spel wat Bas speelt, maar ik hoop en ook vele in de buitenwereld, dat hij Billy naar huis zal sturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *