Chipp vindt dat Billy geen toegevoegde waarde meer heeft in Utopia

Chipp vindt dat Billy geen toegevoegde waarde meer heeft in Utopia

Als Chipp en Romy bezig zijn op de akker, vraagt Chipp nieuwsgierig hoe het gesprek tussen Billy en Romy is verlopen. Romy vertelt wat ze met haar heeft besproken. Chipp heeft geen goed woord meer voor Billy over. Ze is niks meer waard echt niet vertelt hij tegen Romy. Verder vindt hij dat Billy heel veel aan het verpesten is en dat ze geen toegevoegde waarde meer heeft in Utopia. Ze wordt door niemand meer serieus genomen gaat hij verder. Hier moet Romy Chipp gelijk in geven. En dit vindt ze heel erg jammer. Want ik ben echt gek op die meid legt ze aan het einde van het gesprek uit. Vind jij dat Chipp gelijk heeft?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. ROb at 08:18

    Jammer dat ze daar nu pas achter komen dat Billy alles verpest, de buitenwereld heeft dit al maanden gezien. Maar ja, ze zijn allemaal zo’n beetje bang van Billy, dus niemand durfde er iets van te zeggen, met uitzondering Johan.

  2. we gaan naar de vijde dimensie at 03:03

    chip is net zo slecht kijk naar het opstoken van madillia tijdens vrijgezellenfeest hij t is de duivel zelf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *