Cemal hoopt dat Romy haar lesje geleerd heeft

Cemal hoopt dat Romy haar lesje geleerd heeft

Chipp en Romy hebben een gesprek gehad over de vriendschap van Romy en Billy. Terwijl Chipp verder aan het werk is op de akker komt Cemal vragen naar het gesprek dat hij zojuist heeft gehad met Romy. Romy beseft zich nu dat ze niet meer zoveel aan Billy heeft als dat ze dacht vertelt Chipp aan Cemal. De twee mannen denken dat Romy te veel verwachtingen heeft bij haar vriendinnen. Tegelijkertijd vinden ze dat Romy wel iets mag verwachten van Billy aangezien ze alles voor de haar gedaan heeft. Romy heeft zelfs de botox van Billy betaald. Cemal hoopt in ieder geval dat Romy haar lesje heeft geleerd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. mechel at 19:54

    Ja net als de buitenwereld cemal jij en romy iets doen voor een ander maar niet van harte wat veracht je dan terug als je zelf nep bent En ji komt zelf wel op de koffie met romy want als er iemand goed kan liegen en de feiten verdraaien krijgt romy een 10 + Ze is de beste in liegen en bedriegen. Dus cemal word zelf maar eens wakker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *