Mehmet vindt dat José bezeten is door de duivel

Mehmet vindt dat José bezeten is door de duivel

Gisteren hadden José en Mehmet ruzie over de manier waarop ze met elkaar omgaan. Madilia is goed bevriend met beide bewoners en bevindt zich hierdoor tussen twee vuren. Gisteren heeft José haar verhaal gedaan bij Madilia maar nu is Mehmet aan de beurt om zijn verhaal te doen bij haar. Mehmet legt uit dat hij het toontje waarmee José communiceert niet prettig vindt en dat alles wat José vraagt direct opgepakt moet worden. Als haar iets niet zint lijkt het alsof ze over wordt genomen door de duivel voegt hij eraan toe. Zodra Madilia haar mening wil geven onderbreekt Mehmet haar. Ik wil het niet horen van jou, jij bent bevooroordeeld legt hij uit. Madilia antwoordt dat ze precies weet hoe José is en dat ze daardoor ook de negatieve kanten van José kent. Mehmet geeft haar het voordeel van de twijfel en laat haar daardoor haar verhaal doen. Madilia zegt dat José af en toe verkeerd over kan komen maar dat ze het meestal niet verkeerd bedoeld. Mehmet vindt op zijn beurt dat José zich af en toe gedraagt als een klein kind. Ze beseft zich niet dat het op een bepaalde manier naar buiten komt reageert Madilia. Het is duidelijk dat Mehmet José niet meer serieus neemt, kan Madilia het gedrag van José echt goed praten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. we gaan naar de vijde dimensie at 02:59

    inderdaad er wordt bezit van haar genome ndoor demonen maar daar heeft zeker de helft van deze planeet last van

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *