De tweeling kan maar niet begrijpen waarom Beau en Johan niet samen slapen

De tweeling kan maar niet begrijpen waarom Beau en Johan niet samen slapen

Demi en Fay kunnen maar niet begrijpen waarom Beau en Johan niet samen slapen. Demi slaapt ook naast Senna en heeft naar eigen zeggen geen seks met hem. Beau maakt Demi en Fay duidelijk dat zij rekening houdt met de mening die de buitenwereld misschien over haar kan hebben, wanneer zij het bed met iemand deelt in Utopia. En geeft daarbij ook aan dat het haar eigen keuze is, net zoals dat Fay en Demi daar hun keuze in hebben gemaakt. Dit schiet bij Fay in het verkeerde keelgat aangezien zij wel de keuze heeft gemaakt om seks te hebben met Chipp in Utopia. Wanneer Beau zich klaar wil maken voor de komst van Lee Song geeft ze Fay een knuffel en fluistert ze haar in dat ze het niet slecht bedoeld was. Wanneer de tweeling achterblijft in de keuken lijkt de sfeer om te slaan. Het is prima als je er niet over wil praten maar waarom moet je ons erbij betrekken? vraagt Fay gefrustreerd aan Demi. Demi vindt ook dat Beau de sfeer erg ongemakkelijk maakte. Samen praten ze nog even door over haar maar erg vrolijk zijn ze niet meer.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. e z at 12:20

    Deze twins moeten eens ophouden hierover wat Beau doet of niet, de twins vragen er steeds naar en vinden het nu erg ongemakkelijk. dit is opvoeding die ze gemist hebben.

  2. M.Hoedemaekers at 10:22

    Waar bemoeien de twins zich mee dat ze a.u.b. Naar zichzelf kijken Demi geilde ook met Senna terwijl ze donders goed wist dat hij een vriendin had natuurlijk ook Senna ,s fout , ik vind dat Beau gelijk heeft .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *