Linda is weer terug na de opname dag van het tv programma stelletje pottenbakkers

Linda is weer terug na de opname dag van het tv programma stelletje pottenbakkers

Linda heeft gisteren Utopia verlaten om mee te doen aan het tv programma Stelletje Pottenbakkers. Na een hele dag op stap te zijn geweest is ze afgelopen avond teruggekeerd. De bewoners overvallen Linda en vragen haar het hemd van het lijf. Maar voor ze ook maar één vraag beantwoordt rent ze naar Bas toe en geeft ze hem een dikke kus op zijn mond. Deze is van Patricia lacht ze. Een tijd geleden was Patricia Paay in Utopia en hebben zij en Bas gezoend. Nadat Linda de boodschap van Patricia heeft overgedragen willen de bewoners alles van haar weten. Linda vertelt hen dat ze ontzettend heeft genoten aan de deelname, dat ze heel veel plezier heeft gehad met de andere kandidaten en dat ze volgende week weer terug mag komen. Ook bedankt ze de bewoners voor de brief die ze van hen had gekregen, dit heeft haar veel steun gebracht. De bewoners willen nog veel meer weten. Wie ligt eruit? Wat is de hoofdprijs? maar hier kan Linda hen helaas geen antwoord op geven.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *