Koreaanse ster Lee Song komt langs in Utopia

Koreaanse ster Lee Song komt langs in Utopia

Afgelopen avond was er een super ster in Utopia. De Koreaanse Lee Song kwam namelijk langs. En de bewoners hebben zelfs de nodige voorbereidingen getroffen voor zijn ontvangst. Er is naast een spandoek ook een rode loper neergelegd. Zodra de poort opent rijdt Lee Song in zijn 538-auto het Utopia terrein op. Wanneer Chipp de koplampen van de auto ziet rent hij opgewekt naar buiten gevolgd door de rest van de groep. Lee Song, Lee Song, Lee Song klinkt het vanuit de bewoners . Er wordt gegild, gejuicht en gefloten. Welkom Lee Song roept Romy die met haar zelfgemaakte spandoek in de hand kennismaakt met de ster. Na een voorstelrondje rent Lee Song het podium op. De bewoners hebben namelijk een podium klaargezet voor de artiest. Laten we zingen roept de artiest waarna de bewoners hard beginnen te juichen. De bewoners hebben het ontzettend naar hun zin terwijl ze samen met de ster genieten van de Koreaanse karaoke, ook wel Koreoke genaamd. De ene bewoner heeft duidelijk meer moeite met de naar het Koreaans vertaalde Nederlandse nummers maar wanneer de polonaise wordt ingezet lijken ze allemaal op een lijn te zitten. Het ziet ernaar uit een gezellige avond te worden. Er wordt gezongen, gedanst en gelachen maar na een klein uur is het toch echt tijd voor de Koreaanse ster om weer te vertrekken. Onder luid gejuich stapt de superster weer in zijn auto en rijdt hij Utopia weer uit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *