Romy is erg teleurgesteld in Billy

Romy is erg teleurgesteld in Billy

Romy zit nog erg met de verslechterde vriendschap tussen haar en Billy. Aan Madilia en José vertelt ze afgelopen avond haar verhaal. Heb jij je gevoel uitgesproken vraagt Madilia aan Romy. Romy knikt en zegt dat ze teleurgesteld is in haar voormalig beste vriendin Billy. Maar het is goed zo, ik heb er vrede mee vervolgd ze sip. Madilia spreekt vervolgens uit dat ze vindt dat Romy erg goed is voor anderen. Ja en Billy niet voegt José eraan toe. Mijn valkuil is dat ik ervan uit ga dat anderen net zo denken en handelen zoals ik dat zou doen, maar dat is dus niet zo gaat Romy teleurgesteld verder. Madilia en José schudden allebei hun hoofd en zeggen dat het zeker bij Billy niet zo werkt. De vrouwen halen vervolgens situaties aan waarbij Romy heel lief voor Billy is geweest en waar Billy enorm dankbaar voor zou moeten zijn. Ze moet eens beseffen hoeveel geluk ze heeft met jou besluit Madilia.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Chagija at 02:51

    Rome moet eens eerst goed naar zichzelf kijken want hoe zij met Gemak omgaat is erg laag bij de grond. Ik hoop dat Cemal alles terug kijkt dan weet hij pas echt wat voor vlees hij in de kuip heeft Die jongen word straks wakker uit een nachtmerrie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *